Menü

Május 2017

Óvodai évzáró és ballagás

 

Április 2017

Kedves Szülők!

Óvodánk minden igényt kielégítő, szeretetteljes légkörben várja leendő óvodásait már 2 és fél éves kortól.

Március 2017

FELHÍVÁS ÓVODAI BEIRATKOZÁSRA

A Nagykőrösi Református Egyházközség a fenntartásában lévő

Arany János Református Általános Iskola és Óvoda Mesevár Tagóvodájába a 2017/2018-as nevelési év beiratkozási időszakának meghatározása tekintetében az alábbi hirdetményt teszi közzé

 

 

Február 2017

Víz Világnapja

Református Mesevár óvodánkban nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos életmód alakítására. A Víz Világnapját minden évben kiemelten fontosnak tartjuk, hisszük, hogy már kisgyermekkorban meg kell tanítani a víz fontosságát, értékének megőrzését.

Február 2017

hittan foglalkozás

Minden héten kedden, nagy örömmel várják a gyermekek Szabó Katalin lelkipásztor asszonyt, óvodánk két kiscsoportjában. Ezekre a foglalkozásokra egy-egy Bibliai történettel érkezik, amit nem csak elmond a gyermekeknek, hanem minden alkalommal el is játszanak.

Február 2017

Óvodába hívogató

Február 2017

”Kibújás vagy bebújás?”

A múlt héten óvodánk Süni csoportjában,”MEDVE hetet” tartottunk.

Február 2017

Bátor Maci csoportosaink vidám szánkózása, óvodánk udvarán

 

Február 2017

Dalolgató foglalkozás óvodánkban

Dalolgató bemutató foglalkozást tartott óvodánk kiscsoportjaiban Fazekas István, a Mosolyra Hangolók együttes gitáros-énekese. A közös mozgásban, éneklésben, játékban a gyerekek nagyon aktívan vettek részt. Köszönjük szépen a gyermekek nevében is!

Február 2017

Papírgyűjtés

Ősszel, immár sokadik alkalommal szerveztünk óvodánkban papírgyűjtést. A lelkes szülők a gyerekekkel együtt több mint 4 tonna újságpapírt gyűjtöttek. Nagyon köszönjük!

2016

Márton napi libanapok a Reformárus óvoda Tapsifüles csoportjában.

 

 2016

Nyelv- és beszédfejlesztés a Református óvodában

A logopédiai terápiában részesülő beszédhibás gyermekek részére, a logopédussal együttműködve, heti egy alkalommal mikro-csoportos formában történik óvodánkban a gyermekek nyelv- és beszédfejlesztése.

2016

HÚSVÉTI AJÁNDÉKKERESŐ

Mesevár óvodásaink nagy izgalommal várták a hétfői napot. A délelőtt folyamán nyuszi-ajándékkeresőtől volt hangos óvodánk udvara. Minden kisgyermek egy-egy színes labdát kapott ajándékba, melyet nagy örömmel vettek birtokba, és vihettek haza.

 2016

Sikeres „ÓVODÁBA HÍVOGATÓ” napok a Református Óvodában!

Az alábbi képek is bizonyítják, hogy a 2016. március 7-10-ig terjedő időszakban milyen sokan, leendő óvodásaink és szüleik ismerkedtek meg óvodánkkal, az óvodapedagógusokkal......

2016

Március 15-ei megemlékezés

Dalokkal, versekkel emlékeztek nemzeti ünnepünkön református Mesevár óvodásaink a Kossuth szobornál a szabadság hőseire. Zászlóikkal a szobrot körbedíszítve tisztelegtek a forradalom és szabadságharc emléke előtt.

 2016

Gyógytestnevelés

Az Arany János Református Általános Iskola és Óvoda Mesevár Tagóvodájában a gyógytestnevelés a 4-7 éves korú gyermekeknek felkínált térítésmentes szolgáltatás.

2016

FARSANGI PILLANATOK A MESEVÁR ÓVODÁBAN

Óvodánk mind a hat csoportjában, vidám hangulatban, jókedvvel, ötletes jelmezekkel, dínom-dánommal, reméljük sikerült elűzni a telet......

 2016

Állatkertépítő ügyes Tapsi kiscsoportosaink!

 

2016

Játékos angol az Arany János Református Általános Iskola Mesevár Tagóvodájában

Óvodánkban több éve kínáljuk fel a szülőknek azt a lehetőséget, hogy gyermekeik délutáni foglalkozás keretében életkoruknak megfelelő, játékos módszerekkel ismerkedjenek a nyelvvel....

 2016

A jövő építészei

Óvodánk két csoportjában, a Maci középső-, és a Csibe nagycsoportban csodálatos építmények készültek.....

Minden jog fenntartva    Arany János Református Iskola és Óvoda -2016-

Minden jog fenntartva    Arany János Református Iskola és Ovoda -2016-