Könyvtárpedagógiai alapú, integrált művészeti és kommunikációs tehetséggondozó program

nemzeti tehetseg program logo

Betlehemes játék a 2.c osztály hagyományőrzőivel

A 2.C osztály felelevenítette iskolánk közössége előtt a legismertebb és legelterjedtebb karácsonyi népszokások egyikét, a betlehemezést. Andorkó Viola, a hagyományőrző csoport vezetője és Kesztyűsné Vikartóczki Márta tanítónő készítette fel a diákokat.

Adventi kézműves foglalkozás könyvtárunkban

Vendégeink voltak Bene Ágoston Tiborné népi iparművész és Samu Mónika népi gyöngyfűző. Kukoricacsuhéból és gyöngyből készítettünk karácsonyfadíszeket, ajándékokat.

A mi Hírös Arany János Református Általános Iskolánk Diákújságja

„Hajrá!” diákújságunk a 2021/22 tanévben a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, az NTP-INNOV-21-0333 azonosítószámú, Könyvtárpedagógiai alapú, integrált művészeti és kommunikációs tehetséggondozó program pályázathoz kapcsolódóan valósul meg.

Bábos-Mikulás az alsós osztályokban

Az NTP-INNOV-21-0333 Könyvtárpedagógiai alapú, integrált művészeti és kommunikációs tehetséggondozó program keretében indult útnak a Bábos- Mikulás. Báb- és színjátszó szakkörünk alapító tagjai adták elő saját ötletű Mikulás-jelenetüket minden alsó tagozatos osztályunkban.

Alsó tagozatos hagyományőrző csoport adventi műsora

Intézményünk az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-INNOV-21-0333 Könyvtárpedagógiai alapú, integrált művészeti és kommunikációs tehetséggondozó program keretében tanórán kívüli művészeti, élmény, alkotásközpontú, komplex tehetséggondozó programot valósít meg.

Sajtóközlemény

A Nagykőrösi Református Egyházközség által fenntartott Arany János Református Általános Iskola és Óvoda az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-INNOV-21-0333 Könyvtárpedagógiai alapú, integrált művészeti és kommunikációs tehetséggondozó programot valósít meg.